Poštovani zaljubljenici u oktanske sportove, dobrodošli na Racing.hr, nezavisni portal o hrvatskom oktanskom sportu. Pokrenuti medijski projekt usko specijaliziran za automobilizam i motociklizam u ovo krizno vrijeme, kad su brojni hrvatski klubovi na rubu egzistencije, kad se manifestacije otkazuju zbog nedostatka “vremena” i kad potencijalni sponzori objavljuju bankrot, u najmanju se ruku može nazvati podvigom. Naš cilj je jasan – informirati i promovirati osiromašeni sport koji preživljava jedino zahvaljujući vozačima i organizatorima entuzijastima. Ovaj portal je naš doprinos njihovom trudu.

Na portalu vas očekuju vijesti,najave,reporti,intervjui i ostale informacije iz većine disciplina hrvatskog oktanskog sporta, koje će za vas svakodnevno prikupljati članovi naše male zajednice, odreda zagriženi ljubitelji “sporta u kojem smrdi (čitaj miriše) benzin”.

Svjesni smo da će biti  konstantno pratiti sve discipline, stoga vas ovim putem pozivamo na pomoć i suradnju. Ukoliko smatrate da možete na bilo koji način doprinijeti, primjerice fotografijama i informacijama s terena, pošaljite nam mail s oznakom “Ponuda suradnje” na redakcija@racing.hr i mi ćemo vas kontaktirati. Unaprijed zahvaljujemo.

KEEP RACING >>> vaš Racing.hr team

P.S. – Portal je još u fazi punjenja informacijama i dizajnerskim/tehničkim elementima, no uskoro će sve “sjesti” na svoje.