Finale sezone autoslaloma u Španskom iduće nedjelje posvećeno je jednom malom borcu. Jednoj djevojčici čiji su roditelji vodili bitke na stazama automobilističkih natjecanja..pobjeđivali i gubili, smijali se i plakali zajedno sa nama. Danas je njihova borba..borba za ono najvrijednije u životu svakog čovjeka – život i zdravlje djeteta. Ninici, Martini, Zoranu i njihovoj obitelji i ovim putem šaljemo puno dobrih želja za što brži povratak kući i oporavak, a svima ostalima poruku – Uključite se u akciju onako kako ste u mogućnosti, pokažimo veliko srce za malo srce. Ne daj se NINA!!!

 

U nastavku slijedi poruka Vedrana Mihoka, ujaka male Nine…

“Dragi prijatelji, poznanici, ljudi velikog srca!

Većina od vas sigurno pretpostavlja da je tema ove akcije naša Nina Vidmar (moja nećakinja).
Nina boluje od vrlo rijetke genetske bolesti mukopolisaharidoze tip 1, poznate i kao Hurlerin sindrom.
Uz sav napor i brzu intervenciju hrvatskih liječnika bolest je dijagnosticirana u vrlo ranoj fazi.
Nini je 23.06. obavljena transplantacija matičnih stanica i trenutno se ona i Martina (njezina mama) nalaze u Utrechtu na liječenju.
Progresiju mnogih problema transplantacija može eventualno malo ublažiti, ali ne spriječiti niti izliječiti u potpunosti. Djeca s Hurlerinim sindromom često moraju na operacije kralježnice, kukova, krajnika, rožnice, srca, stomatološke korekcije, ugradnju slušnih pomagala …
HZZO pokriva operaciju, odnosno transplantaciju matičnih stanica, trenutne medicinske troškove kao što su lijekovi, pregledi, moguću ponovnu hospitalizaciju …
Sve ostale troškove snosi obitelj – prijevoz, smještaj, hrana …
S obzirom kako su financijski izdaci veliki ovim putem Vas pozivam da se uključite u humanitarnu akciju za pomoć i brz oporavak Nini.
Molim vas da ovu poruku shvatite isključivo prijateljske naravi, a ne kao obavezu,a jer svaka lijepa riječ, poruka i pozitivne misli Nini i njenoj obitelji biti ce od velike pomoći!
Unaprijed hvala svima koji su već pomogli i onima koji budu, na bilo koji način …

Tekući račun:
Martina Mihok
Zagrebačka banka d.d.
IBAN: HR5923600003235644604
Svrha: Za Ninu

Poštanska adresa za vaše razglednice s dobrim željama:
Nina Vidmar, Ereprijsstraat 111, 3765 AE SOEST, NEDERLAND

Za bilo kakve informacije – savjete, slobodno me kontaktirajte!
Vedran Mihok – 091/ 2753 833
vedran.mihok@gmail.com “