Vodice su šestu godinu za redom domaćin. Hrvatska automobilistička i karting  sezona bit će zaključena ovog vikenda  svečanošću što se održava u subotu 7.veljače 2015. godine s početkom u 18 sati. Hotel „Olympia“ u Vodicama ugostit će najuspješnije sudionike automobilističkih i karting natjecanja u sezoni 2014. što su održana u okviru prvenstava raspisanih od Hrvatskog auto i karting saveza, kao i uspješne sudionike međunarodnih priredbi.

Dodijelit će se 276 priznanja za osvojena prva, druga i treća mjesta pojedinačno, ekipno ili timski u  automobilističkim disciplinama državnog prvenstva na brdskim stazama, auto rallya, autocrossa, ocjensko-spretnosnih vožnji, autoslaloma i kronometar vožnjama, te u karting sportu. Među dobitnicima je zapažen broj vozača i vozačica s područja Kvarnera,Istre i Gorskog kotara, kao i klubova koji će primiti priznanja za rezultate ili dobru organizaciju manifestacija.

Među dobitnicima je veći broj vozačica i vozača istarskih autoklubova predvođenih najuspješnojom hrvatskom vozačicom u 2014.godini Puljankom Ivom Damarija, članicom Autokluba „Pula-Rovinj“ koja će uz ovu laskavu titulu primiti još jedno vrijedno, najviše priznanje HAKS-a – „Zlatni volan“ za pet naslova državne prvakinje 2008., 2009., 2011., 2013. i 2014.godine. Imena svih istarskih asova objavit ćemo nakon vodičke svečanosti.

Posebnu pažnju plijene 24 posebna priznanja među kojima treba izdvojiti dvije Zlatne plakete klubovima za trogodišnji uzastopni ekipni,odnosno timski naslov prvaka, tri Zlatne kacige i četiri Zlatna volana HAKS-a kao najviša priznanja za trogodišnje uzastopno pojedinačno osvajanje prvenstva. Posebnu čast ima jedan dobitnik Dijamantne zlatne kacige za devet naslova prvaka Hrvatske. Proglasit će se i najuspješniji automobilisti, vozačica i kartingaši protekle sezone.

Tradicionalna večer hrvatskog automobilizma i kartinga potrajati će dugo u noć, a uz dalmatinske specijalitete tijekom večeri dobitnike priznanja i goste zabavljat će zagrebački „EUROart band“.

Proglašenjem prethodne i formalno se zaključuje „stara“ sezona“, a lov na nove trofeje samo što nije počeo. Kalendar je i za 2015. bogat i sadržajan, čak što više i prebogat za vremena u kojima se nalazimo. Prema najavama sezona će se otvoriti  posljednje nedjelje u ožujku kronometar vožnjama PH u Taru.