Ovoga vikenda se nastavlja borba za bodove u autoslalomu  najpopularnijim autoslalom natjecanjem Prvenstva Hrvatske – 12. Nagradom Dani Dubrave . Utrka koja se boduje  za Otvoreno Prvenstvo grada Zagreba  i Prvenstvo Republike Hrvatske održati će se u nedjelju, 17. Lipnja na Branimirovoj cesti u Zagrebačkoj Dubravi. Na listi prijava nalazi se sedamdeset i devet natjecatelja od čega čak deset vozačica i deset juniora što daje nadu za bolju budućnost ove discipline.

Otvara sezonu “laganim zagrijavanjem”u Dubravi – Domagoj Belinić/AK Pula-Rovinj

Prvi pobjednik PH u Dubravi bio je 2008. Vjekoslav Čičko (AKK Zanatlija) u Fiatu 500 Aprilia , a nakon njega je dvije godine stazom vladao Buzećan Sanjin Prodan (AK Buzet Autosport) u Autobianchiju. 2011. godine je prvo mjesto ukupnog poretka pripalo Marijanu Čengiću (AK SB Autosport) u Hondi Civic, dok je nakon njega opet dvije godine najbrži bio vozač iz redova AK Buzet Autsport Nino Andrejević u Zastavi 750. Hrvoje Belinić (AK Pula-Rovinj) je svojim Cliom Sport stazom u Dubravi vladao tri godine za redom i za sada je jedini kojem je to uspjelo. Aktualnom pobjedniku iz 2017. – domaćem vozaču Goranu Sruku (AK Dubrava, Renault Clio Sport) ove godine neće biti lako jer se “kralj Dubrave” vraća trkaćim stazama nakon jednogodišnje stanke, a među favoritima za tron svakako treba računati i Domagoja Belinića, Marija Barovića,Vjekoslava Čička

U nadi da će vrijeme poslužiti organizatore, natjecatelje i gledatelje pozovamo svih u nedjelju u Dubravu na još jedan oktanski spektakl..

LISTA PRIJAVA

PROGRAM NATJECANJA

Drugoplasirana nakon prvog natjecanja PH – Mirela Stern/AK Dugo Selo

Prošlogodišnji pobjednik u ukupnom poretku – Goran Sruk(AK Dubrava)