OSV.TROGIR
AK TROGIR po 7. puta zaredom organizira utrku tehničke discipline A07 – ocjensko spretnosne vožnje u svome gradu. Utrka se boduje za Prvenstvo Regije Jug, ali organizator poziva vozačice i vozače ove discipline i drugih Regija da dođu i odvezu 4 vrlo interesantna i tehnički zahtjevna ispita spretnosti, te se okušaju među čunjevima protiv ljute konkurencije čunjaša regije Jug.
S obzirom da se utrka organizira u “vrijeme darivanja” organizator se odrekao klasične startnine za utrku a i osigurao je smještaj za sve one koji dođu sa daljeg puta. Ovakva gesta organizatora sigurno je ODLIČAN mamac za sve ljubitelje čunjeva, te se nadam da će lista prijava, kao i startna lista biti ispunjena “zvučnim” imenima ove discipline.
Također je važno za napomenuti da je na neki način ovo idealna prilika da OSV pokaže kako u HR može zaživjeti i na nacionalnom nivou, s obzirom na najavu “finalnog natjecanja čunjaša” za sezonu 2014.
Predbožićno vrijeme, odlična ekipa AK TROGIR i ugođaj mora sa mirisom spaljenih guma i benzina garantiraju odličnu utrku OSV-a na kraju kalendarske godine.
Pravilnik je vani, skice ispita su tu, a organizator AK TROGIR poziva sve ljubitelje ove discipline da dođu i budu dio njihovog eventa 22. prosinca.