U Mađarsku na nova iskušenja - Jurica Cebović i Dejan Opet

Slijedećeg  vikenda, 4. i 5. veljače, u dvorani Syma sport centra u Budimpešti održava se međunarodna pozivna indoors motocross/supermoto utrka na kojoj će snage odmjeriti ponajbolji vozači supermota i motocrossa s područja Europe. Hrvatsku će na ovom eventu predstavljati vozači EMR supermoto tima – Dejan Opet, osmerostruki prvak Hrvatske u supermotu i Jurica Cebović – prošlogodišnji prvak Hrvatske u motocrossu i treći u ukupnom poretku hrvatskog supermoto prvenstva.
Iako nas od službenog početka sezone dijeli još nekoliko mjeseci, vozači se tijekom zime kontinuirano pripremaju za debitantsku sezonu svog novoosnovanog tima.
– Obzirom da od listopada prošle godine nismo imali prilike sudjelovati na supermoto utrci, ovo je dobra prilika za testiranje nekih noviteta za sezonu 2012. Obzirom da je riječ o dvoranskoj stazi, vozi se na drvenoj podlozi što je za nas novo i zanimljivo iskustvo. U Budimpeštu ne idemo samo loviti rezultat, već se nadamo da ćemo sudjelovanjem na ovom eventu testirati i sebe te steći nova iskustva i poznanstva koja će nam pomoći u daljnjem razvoju i pripremi za utrke u nadolazećoj sezoni, izjavio je Cebović.
S njime se slaže i timski kolega.- Ovo je odličan uvod u predstojeću sezonu i prezentaciju našeg novog tima. Očekujem neka nova iskustva koja ćemo moći prenijeti i u hrvatski supermoto,tvrdi Opet.
U trosatnom programu eventa, uz supermoto i motocross utrke na kojima je najavljeno sudjelovanje vozača iz samog vrha europskog moto sporta, posjetitelje očekuju i utrke quadova, go-karta, trial show, bodypainting, trbušne plesačice…