402 Streetrace

Manifestacija će se održavati na avio pisti u Velikoj Gorici od 4 do 6. svibnja

Avio pista Zrakoplovno tehničkog centra domaćin je prestižne utrke ubrzanja 402 Streetrace. Posjetitelje u tri dana uz utrke očekuje i 402 Expo Show, 402 Bikerace i mnoga druga oktanska iznenađenja.

 

Ulična utrka “402 Streetrace”, u nikad jačem izdanju, dolazi, ili bolje rečeno vraća se u Veliku Goricu. Od 4. do 6. svibnja avio pista Zrakoplovno tehničkog centra biti će domaćin brojnim utrkama. Zanimljivo je da će svi posjetitelji u skladu s vlastitim željama biti u prilici osobno isprobati i pogledati razna dostignuća i brzine iz oktanskog svijeta. Očekuju ih i brojne nagrade.

402 street race

U programu i bike race

Program u petak  nosi naziv “THE STRIP”, a riječ je o natjecanju na kojem se utrkuje tko hoće s kim hoće, koliko god puta hoće! To je svojevrsni trening i ugrijavanje atmosfere za natjecatelje pred vikend.  Ove je godine predviđen i 402 Road Run defilej vozača kroz grad. Atraktivan trodnevni program uključuje i 402 Expo show, sajam automobilske i prateće industrije organiziran u okviru događaja, 402 Bikerace – utrke motora na 402m, Pro Outlaw natjecanje timova i neograničeno modificiranih automobila, zatim Street Shoot Out – samo za tehnički propisno modificirane automobile, odnosno registrirane cestovne automobile.

402 Streetrace

Neizostavni sexy car wash

402 Streetrace tradicionalno podupire razvoj auto-moto scene na našim prostorima, te i ove godine poziva sve zainteresirane klubove i udruge koje žele predstaviti svoja dostiguća, planove i programe na 402 Streetrace eventima, da se prijave na e-mail adresu info@402streerace.eu kako bi im na vrijeme mogli osigurati besplatan prostor za izlaganje te akreditirati osoblje.