Rally posada Viliam Prodan - Zdravko Draženović

Nakon bliskog susreta sa stablom, spreman za drugi rally sezone - Citroen C2 R2 Max

Rally posada Viliam Prodan i Zdravko Draženović u lov na svoje prve ovogodišnje bodove prvenstva Hrvatske i Međunarodnog prvenstva Hrvatske kreće ovaj vikend, kada je na redu “38. Zagreb Delta Rally 2012.” u organizaciji zagrebačke “AK Delte”. Na itinereru se nalazi 12 brzinskih ispita na asfaltnoj podlozi, a ukupna dužina rallya iznosi 191,83 km, od čega se 91,32 km ubraja u brzinske ispite. Ceremonijalni start natjecanja održat će se u petak točno u 19.31 sati u Stubakima, dok je ciljna
ceremonija u samom centru Marije Bistrice 29. travnja u 17 sati.

Rally posada Viliam Prodan - Zdravko Draženović

Na Delti nema mjesta za pogrešku - Viliam Prodan i Zdravko Draženović

– Nakon za nas kobnog Kumrovca nemamo prava na grešku. Od brzinskih ispita poznat nam je tek Hum Bistrički koji se vozio prošle godine, no imamo dovoljno vremena za upoznavanje i ostalih brzinaca. Automobil je u završnoj fazi pripreme te se iskreno nadam da se kumrovečki udes neće odrazit u našoj vožnji, kazao je Prodan.

Optimizam, nestrpljivost i glad za bodovima ne krije niti njegov suvozač.
– Jedva čekamo ponovno sjesti u “našu” malu jurilicu, uživati u vožnjama, uštimati sitnice te uz što manje poteškoća završiti rally. Delta će biti vrlo naporna obzirom da traje cijeli dan. Iako smo “nova” posada, ranija iskustva pomogla su da sve vrlo brzo pronađemo i mogu reći da sasvim dobro funkcioniramo. Ne nedostaje niti dobre zafrkancije i smijeha između brzinaca, što me posebno veseli. Vidimo se u Zagorju, poručio je Draženović.