Posada Jemrić - Kappler ponovo u Škoda Fabiji

Ponovno okupljena rally posada Branko Jemrić Bumbar i njegov suvozač Dražen Kappler (AK Fridge racing) nastupaju u Škodi Fabiji 1,4 grupe A

Rally posada Branko Jemrić-Dražen Kappler, članovi AK Fridge racing, ove sezone vozit će Škoda Fabiju 1,4 grupe A.Iako nije snažna kao Fabija RS koju su vozili do nedavno, nakon prvih testova automobila vrlo su zadovoljni.Danas na “1. sprint rallyu Kumrovec” otvaraju i promoviraju svoj “novi” automobil.
–  Ponovo u Fabiji i to me jako veseli. Automobil je vrlo vozan, a to je kod Fabije najjači adut.Trenutno je opremljena jednim od najslabijih motora 1,4 , ali čim će financijska konstrukcija biti zatvorena, Fabiju ćemo “presložiti” u snažan RS model s kojim onda napadamo sami vrh Prvenstva Hrvatske.Sretan sam i zbog toga što će ove sezone Dražen Kappler ponovo sjediti s moje desne strane, a to će pridonijeti ovosezonskom profesionalnom predanošću na svakom reliju što je dobra priprema za projekt koji spremamo za slijedeću sezonu. Moram spomenuti i veliku pomoć Automehanike Jaković koji su puno pomogli pri pripremi vozila za sezonu, kazao je Jemrić.
Suvozač Dražen Kappler  nakon jedne sezone pauze vraća  se na svoje mjesto u automobilu, nadajući se, kako kaže, da nije izgubio “štih”.
– Nova sezona, “novi” auto, novi izazovi. Iako ove godine  nastupamo u oslabljenoj Fabiji, vjerujem da zabave i kompetitivnosti neće nedostajati. Svakako bi volio da se financijska konstrukcija zatvori pa da složimo “staru” Fabiju RS. Ovim se putem  zahvaljujem svim sponzorima koji nam pomažu u našem podvigu, mojoj Maji koja ima razumjevanja  i naravno Bumbarovoj šefici Maji što nam to sve organizira, kaže Kappler.