Nikola Dobrila i Zoran Raštegorac (AK MRC Sport)

Nikola Dobrila i Zoran Raštegorac (AK MRC Sport)

Posade Dobrila-Raštegorac (AK MRC Sport), Hrvatin-Kuzmić (AK MRC Sport), Mateša-Harapin (AK Zagorje-Orosavlje) i Stanić-Svetić (AK Matulji racing) hrvatski su predstavnici na legendarnom “44.rallyu Srbija 2011.” koji se u organizaciji Auto moto saveza Srbije održava ovaj vikend (24.-26.lipnja) na području Beograda i Valjeva.

Boro Mateša i Zoran Harapin (AK Zagorje-Orasavlje)

Boro Mateša i Zoran Harapin (AK Zagorje-Orosavlje)

Natjecanje se boduje za FIA europski rally kup Istok, Centralno europsku zonu te zasebna prvenstva Srbije i Bugarske.Ukupna dužina rallya iznosi 564.79 kilometara, od ukupno 16 potpuno asfaltnih brzinskih ispita šest je različitih, a njihova ukupna dužina iznosi 201.09 km.

Tomas Hrvatin i Damir Kuzmić (AK MRC Sport)

Tomas Hrvatin i Damir Kuzmić (AK MRC Sport)

Marinko Stanić i Elvino Svetić (AK Matulji racing)

Marinko Stanić i Elvino Svetić (AK Matulji racing)

Prijavljeno je ukupno 43 posade, koji će startati u petak u 18.01 s beogradskog trga Republike.
– Prijavili smo se na srpski rally prvenstveno kako bi prikupljali potrebno iskustvo za nastavak hrvatske sezone, ali i uživali u vožnji, obzirom da će kod nas rally pauza potrajati do rujna. Prvi put nastupam u Srbiji stoga ne mislim krenuti vožnjom “na nož”, no svejedno ću pokušati izvući maksimalno iz Citroena C2, kazao nam je pazinski automobilist Nikola Dobrila dodajući na kraju razgovora kako priželjkuje plasman među prvih deset u generalci.

Mi mu također isto želimo, kao i  što veći uspjeh ostalim našim posadama. Dečki sretno!

Listu prijava pogledajte ovdje

Sve ostale informacije dostupne su na službenoj stranici organizatora.