Na listi prijava za 4. Rally Kumrovec našlo se ukupno 48 posada, od čega ih je čak 40 prijavljeno za nastup u Prvenstvu Hrvatske i Prvenstvu Sjeverne lige. Za Rally Challenge dio natjecanja prijavilo se preostalih 8 posada. Startni broj 1 pripao je pobjednicima prošlog Rallya Kumrovec, održanog 2013. godine – Danielu Šaškinu i Damiru Bruneru s Mitsubishi Lancerom Evo X. Odmah poslije njih brzinske ispite će krotiti Mađari Antal Kovacs i Gergo Istovics u Fordu Fiesti R5. Višestruki prvaci Hrvatske Juraj Šebalj i Toni Klinc u Mitsubishi Lanceru Evo IX imaju startni broj 3.
Među prijavljenima svakako valja izdvojiti dvostruke pobjednike Rallya Kumrovec iz 2011. i 2012. godine, Mađare Janosza Szilagyija i Botonda Csanyija, koji voze pod hrvatskom zastavom. Među prvih deset na listi prijava su i veterani Darko Peljhan i Nenad Lončarić, koji u Kumrovcu redovito ostvaruju zapažene rezultate. Nastup je najavilo i nekoliko povratnika, od kojih svakako valja izdvojiti uvijek brzog i atraktivnog Mitju Slejka, kao i Goranu Hunić, koja će nastupiti kao jedina vozačica ove godine.

Prijavljene su posade iz četiri zemalje: Hrvatske, Slovenije, Austrije i Mađarske. Na listi prijava zastupljeno je 18 proizvođača automobila, od čega čak 8 Mitsubishija, čiji će Lanceri različitih Evolucija zasigurno spadati u red najatraktivnijih u Kumrovcu. Vozila će stići u Kumrovec najkasnije u petak, 10. travnja prijepodne. Tamo će obaviti tehnički prrijem, a u poslijepodnevnim će satima preseliti u Tuheljske toplice. Prvi brzinski ispiti automobile i posade očekuju u večernjim satima na parkiralištu Termi Tuhelj, dok će se tijekom subote voziti još četiri brzinca u Kumrovcu.  

 

Dodatne informacije dostupne su na:

www.rally-kumrovec.com

www.facebook.com/rally.kumrovec