Samo 2 dana dijele nas od otvaranja staze ovogodišnjeg izdanja Rally Showa Santa Domenica. Prijave su zaključene. Službena lista prijava broji 135 automobila, među kojima se posebno ističe 3 WRC i čak 11 R5 automobila.

Rally Show Santa Domenica (u Svetoj Nedelji i Savršćaku) ponovno ima priliku potvrditi svoju uspješnost u proteklih 7 godina. Postao je međunarodno poznat i afirmirani show koji završava sezonu na atraktivnim makadamskim stazama i trasi brzinskog ispita koji se vozi u oba smjera. Servisno parkiralište nalazi se uz rutu brzinskog ispita, što pridonosi jednostavnosti praćenja ove utrke.

S ponosom najavljujemo 135 prijava za 8. Rally Show Santa Domenica. Ove godine očekuju nas ekstremne razlike između automobila. Gerlad Rigler vozit će u Ford Fiesti RS WRC, ali većina favorita za pobjednike dolazi iz skupine R5 automobila. Peter Ranga i Andreas Aigner (obojica sa Škoda Fabiom R5) imaju najviše iskustva u vrhunskim vožnjama. Ne smijemo podcijeniti ni aktualnog pobjednika Mitropa kupa Krizstiana Hidega (Ford Fiesta R5) niti Antala Kovacsa (Ford Fiesta R5).

Gledatelji će obožavati strast i predanost mađarskih vozača u Ladama, ali i svih drugih vozača u slabijim kategorijama. Samo u Sprint klasi nalazi se 30 automobila a ukupno će biti gotovo 100 automobila bez pogona na sve kotače.

Konačnu listu prijava možete pogledati na LINKU!

VODIČ ZA GLEDATELJE