Portal Racing.hr osnovan je 16.studenoga 2010. godine

Točno 297 članaka o hrvatskom automobilizmu i motociklizmu u posljednjih smo godinu dana objavili na portalu Racing.hr, nezaobilaznoj internet adresi za ljubitelje domaćeg oktanskog sporta. Dana 15. studenoga 2010., nakon nekoliko neprospavanih noći zbog smišljanja imena i kreiranja logotipa, zakupljena je domena Racing.hr, uz hosting koji nam je sponzorirao Plus.hr, na čemu im se od srca zahvaljujemo. Već sljedećeg dana objavljen je i prvi članak. Od tada do danas, redovito i s istim entuzijazmom najavljujemo i izvještavamo javnost o većini oktanskih natjecanja u RH, uz intervjue s natjecateljima, razne oktanske teme, a pratimo, koliko smo u mogućnosti, hrvatske natjecatelje na nastupima u inozemstvu. Aktivni smo i na društvenoj mreži Facebook,na adresi facebook.com/racinghr. Ondje možete pogledati pregršt fotogalerija iz sezone 2010/2011.
Osim portala, pokrenuli smo i Racing.hr forum, a od 28. svibnja do danas na njega se registiralo 168 članova, među kojima su brojni vozači i vozačice sa svih strana Hrvatske. Svakodnevno bilježimo nove članove stoga vas, ako dosad niste, pozivamo da nam se pridružite na adresi racing.hr/forum

Dnevno portal otvara prosječno 600 čitatelja, a taj je broj u konstantnom rastu. Hvala vam na tome!

U sljedećoj sezoni pokušat ćemo još opširnije pratiti hrvatski automobilizam i motociklizam, uvest ćemo brojne novosti i nastojati posjetiti što više utrka.

Zahvaljujemo vam na vjernosti.

KEEP RACING!

Krešimir Tadijić,
glavni urednik