Tradicionalni 21.međunarodni susret Oldtimer auto rally Rijeka 2017. Održan je u organizaciji istoimenog riječkog kluba uz sudjelovanje 20-tak vozila među kojima su bila i neka stara više od 90 godina. Okupljeni na riječkom Korzu plijenili su pažnju brojnih prolaznika, ali i namjernika koji su samo zbog toga posjetili mjesto okupljanja, starta, ali i kasnije tijekom dva dana brojna mjesta gdje se ova zanimljiva karavana zadržavala.

Predvođeni raritetnim primjercima kakve viđamo isključivo na izložbama ili ovakvim susretima, među kojima je bio i Dodge iz 1924.godine, iz centra Rijeke krenuli su put Čavala, Grada Grobnika, Bakra, a potom na otok Krk zadržavši se u Malinskoj i gradu Krku. Prvi je dan bio natjecateljskog karaktera u sklopu prvog ovogodišnjeg bodovanja Prvenstva Hrvatskog oldtimer saveza, dok je drugi bio relaksirajući, sa posjetom brojnim turističkim mjestima otoka Krka.

Manifestaju su tradicionalno podržali Grad Rijeka, kao i općine i gradovi koji su bili sastavni dio ovogodišnjeg itinerera.