revijalni rally "Kriza, Kriza... Pa kaj onda!"

Utrka je zabavnog, ali i humanitarnog karaktera

Zagrebački auto klub „Delta“ u suradnji sa svojim generalnim sponzorom,ovaj vikend organizira revijalni “SIP” klupski rally zabavnog karaktera, povodom uspješnog završetka sportske sezone. Natjecanje pod nazivom “Kriza, Kriza… Pa kaj onda!” održat će se u subotu, 4. prosinca u Zagrebu, sa startom prvog vozila u 10:01 sati s parkinga Jezera Savica, iza toplane.
Na rallyu se može nastupiti samo s uredno registriranim automobilima, ili na probnim pločicama, a u klase se svrstava prema godina posada: Klasa I Junior – muška konkurencija do 35 godina, Klasa II Senior – muška konkurencija preko 35 godina i Klasa III Ljepši spol – godine ne igraju ulogu, jer za to se dame ne pita. Utrka se održava po prigodno odabranom itinereru, a opis zadane staze kao i razmještaja pojedinih kontrola i posebnih ispita (bez shema), detaljno je opisan u putnoj knjizi koja će posadama biti uručena na poziciji starta do prve kontrolne točke i tako redom do svake slijedeće kontrole. U nastojanju da sve posade (kako-tako) i pod ovakvim uvjetima stignu na cilj, vozačima će se uručiti plava kuverta tzv. “Krizni fond”, u kojoj se nalazi upisana lokacija cilja, no njezino otvaranje naplaćivat će se 20 kuna. Svaki ispit bodovati će se s minimalno 2, odnosno maksimalno 10 bodova. Posebni bodovi će se dodjelivati na cilju, za najbolje osmišljen imidž ekipe. Dolazak prvog vozila u cilj očekuje se u 14:01 sati, a proglašenje pobjednika održat će se u 16.00.
Obzirom da je natjecanje humanitarnog karaktera, svaka ekipa dužna je prilikom upisa priložiti barem jednu igračku koja može biti nova ili dobro očuvana. Sve prikupljene igračke biti će donirane Kući za nezbrinutu djecu “Ljubav” na Savica-Šancima gdje se nalazi dvadesetero djece i sedmoro majki (djeca su starosti do tri godine).


Posebni pravilnik

Prijavni list