5.Istra Off Road kup

Posada Radović - Vivoda

Na poligonu “Arena” kod Buića nedaleko Pazina ove subote i nedjelje(30.-31.07.)  AMK “No Limits Istra” organizira međunarodnu utrku terenaca pod nazivom «5.Hotel Motovun Istra off road kup Rim 2011». Manifestacija  koja ove godine doživljava svoje jubilarno, peto izdanje dio je programa u sklopu obilježavanja pazinske pučke fešte, a nakon Križevaca krajem svibnja kao treća ovosezonska boduje se za Kup Hrvatske . Po iskustvu iz prijašnjih godina, a i prema najavama, organizatori  očekuju tridesetak posada iz Hrvatske i susjednih nam zemalja koji će prema opremljenosti vozila biti raspoređeni u hard ,soft , te turist kategorije.
Iz bogatog programa koji počinje prologom u subotu  nakon čega slijedi road book hard i soft  posada po iznimno teškoj i zahtjevnoj dionici koja obuhvaća makadamske i šumske puteve okolnih mjesta , svakako valja izdvojiti kao najatraktivniji ispit , noćnu vožnju na poligonu .
Isto tako i nedjeljni program ima bogati sadržaj , a  počinje u jutarnjim satima  vožnjom brzinskih ispita na poligonu nakon čega će se zbrojiti postignuti rezultati posada u oba dana i proglasiti pobjednike . U međuvremenu, nakon završetka natjecateljskog djela programa, organizator su kao atrakciju ove godine osmislili natjecanje u off road  brzinskom ispitu gdje će nastupiti gosti iz politike, medija, obrtništva, te sponzora.

Program natjecanja:

Subota 30.07.
09:30-13:30 prijave i prolog
14:00 brifing
14:30 start road booka
21:30 noćni ispit na poligonu

Nedjelja 31.07.
10:30 start ispita na poligonu
14:00 natjecanje u off rod brzinskom ispitu gostiju (političari, mediji, obrtnika, sponzora)
19:00 proglašenje pobjednika