Najistaknutiji trio u Vodicama- Tomić, Peruško Pulić (foto:YuSport/facebook)

Čini se već tradicionalno, Vodice su bile domaćin HAKS-ove godišnje podjele priznanja za najbolja automobilistička postignuća u protekloj sezoni. Podijeljeno je čak 373 priznanja za uspjehe u uspjehe u sedam automobilističkih disciplina, no ipak, najviše su se isticalo jedno – dijamantna kaciga koja je zasluženo otišla u ruke gospara Nike Pulića. On je ujedno, zajedno s bradašem Bojanom Tomićem proglašen najboljim automobilistom Hrvatske, dok je titula naj vozačice otišla u ruke Puljanki Ivi Peruško.

Podijeljeno je i osam zlatnih trofeja HAKS-a. Za višestruke uspjehe u brzinskim disciplinama, dopadljivi kipić u obliku vozača koji drži zlatnu kacigu otišao je u ruke Niki Puliću (brdo), Toniju Klincu (rally) te braći Ivanu i Mariju Bahoriću (rally), dok su “Zlatni volan” primili Luisa i Vlado Božičević (OAR), Sandi Jugovac (autoslalom) i Nino Andrejević (autoslalom).

Vozači auto kluba “Dubrovnik racing” postali su ekipni prvaci na kružnim i brdskim stazama. Članovi AK “M.R.C. Sport” najbolji su u rallyu, dok su u autoslalomu najbolji bili natjecatelji AK “Buzet autosport”. Majstori kronometra bili su vozači “Istra racing teama Pazin”, dok  su u ocjenskom auto rallyu neuhvatljivi bili članovi AK Ri autosport, kluba koji je za trogodišnji uzastopni naslov ekipnih prvaka osvojio i zlatnu plaketu HAKS-a. Osim njih, plakete su kući ponijeli AK Matulji racing za uspješnu organizaciju kružog natjecanja, AK Delta Zagreb za rally i autoslalom te AKK Zanatlija Zagreb za autoslalom. Nagradu za najbolju organizaciju automobilističkih natjecanja  primio je AMK Buzet, AK Delta Zagreb , AK “M.R.C. Sport” Rijeka, AK Svigo Rijeka i AK Delta Sport Zagreb.

Hvalevrijedan jubilej od 40 godina bavljenja automobilizmom nagrađen je priznanjem Mariju Delmoru, članu AK Pula-Rovinj. Nagradu za najbolju promociju automobilizma izvan zemlje dobio je Dino Butorac. HAKS-ovci su odlučili kako je hrvatski  autosport u 2011. godine najbolje medijski pratio AŠ Remetinec, za što im je uručeno priznanje, na čemu kolegama iskreno čestitamo.