Prvi u ukupnom poretku - Hrvoje Čižmek i Domagoj Bračić

POSLJEDNJE  NATJECANJE PRVENSTVA HRVATSKE U OAR-U

Na posljednjem natjecanju OAR-a za sezonu 2010 slavili su prošlogodišnji prvaci u ukupnom poretku.

Sa dva najbolja vremena, jednim drugim i jednim četvrtim na ispitima spretnosti, te petim vremenom ispita točnosti, prošlogodišnji prvaci OAR-a Hrvoje Čižmek i Domagoj Bračić (AK Dugo Selo) još jednom su deklasirali  konkurenciju. Na drugu stepenicu pobjedničkog postolja popela se buzetska posada Marin Nežić-Nino Andrejević(AK Buzet Autosport), dok su se trećim mjestom u Zagrebu okitile nove prvakinje OAR-a Luisa Božićević i Ingrid Kasap (AK RI Autosport).
-Prijavili smo se na ovo natjecanje na kraju sezone „predati lentu“ novim prvakinjama kojima ovim putem još jednom čestitamo, ali i da vidimo kako stojimo nakon godinu dana pauze. Pokazalo se da još uvijek izvrsno funkcioniramo kao posada i naša današnja pobjeda dokazuje da smo i nakon pauze itekako konkurentni u ovoj disciplini, rekao nam je nakon natjecanja vozač Hrvoje Čižmek.
U konkurenciji vozačica očekivano je slavila posada  Luisa Božićević i Ingrid Kasap (AK RI Autosport) ispred Helene Božićević i Ive Bukvić (AK RI Autosport). Najbrži junior bio je  Ivan Rostohar (AKK Zanatlija), drugi Matija Birt (AK HBT Racing) te treći Milan Vignjević (AK Sesvete).
Najmanja klasa 1 pripala je ukupnim pobjednicima Hrvoju Čižmeku i Domagoju Bračiću (AK Dugo Selo) ispred posada Luisa Božićević-Ingrid Kasap (AK RI Autosport) i Ivan Rostohar (AKK Zanatlija)-Igor Mandić(AK Dubrava).
U klasi 2 slavili su na prvom mjestu Marin Nežić-Nino Andrejević(AK Buzet Autosport), na drugom mjestu Marko Popović-Nicol Baričević(AK HBT Racing) te na trećem Anton Laušin(SAK Samobor)-Dubravka Zaharija(AK Rijeka). Posada AKK zanatlija Filip Agić-Vedran Rustić bila je najspretnija u  konkurenciji klase 3 ispred istarske posade Igor Janko(AK Istra racing team)-Slavko Janko(AMK Skok Racing) i riječke Helena Božičević – Iva Bukvić (AK RI Autosport). Najuspješniji klub na natjecanju bio je AKK Zanatlija, na drugom mjestu AK RI Autosport te na trećem AK HBT Racing. Prvi i jedini tim na natjecanju bio je Autosport Božičević.
Okončanjem natjecanja u organizaciji AK Delta „10.Ocjenski auto rally Zagrebačkom županijom 2010.“, i ova je disciplina dobila svoje prvake i pobjednike za 2010.godinu.  Nove prvakinje u ukupnom poretku su već spomenuta posada Luisa Božićević i Ingrid Kasap . Drugo mjesto u zbroju bodova zauzimaju Vlado Božičević i Goran Crnković te treće Antun Laušin i Dubravka Zaharija. U klasi 1 nije bilo promjena u poretku. Na kraju sezone uvjerljivo prve su Luisa Božićević i Ingrid Kasap ispred Ivana Rostohara i Igora Mandića na drugom te Matije Birta i Marka Butorca na trećem mjestu. Na najvišem postolju u klasi 2 uspjela se zadržati posada Vlado Božičević-Goran Crnković sa svega dva boda prednosti ispred Antuna Laušina i Dubravke Zaharije dok su se na treće mjesto izvrsnim rezultatom u Zagrebu probili Marin Nežić i Nino Andrejević. Igor i Slavko Janko pobjednici su klase 3, u kojoj su drugo mjesto zauzeli Toni Cerin i Ivan Božac (AMK Skok Racing) te treće Helena Božičević i Iva Bukvić. Najbolja ženska posada je Luisa Božičević i Ingrid Kasap, te najbolji junior za 2010.godinu Ivan Rostohar. U konkurenciji klubova nedostižni su bili i očekivano slavili članovi AK RI Autosport, na drugu su se poziciju sa čak pete prije posljednjeg natjecanja probili AKK Zanatlija, dok se trećim mjestom ukupnog poretka klubova okitila ekipa kluba HBT Racing. Najuspješniji tim ostao je Autosport Božičević Rijeka, drugi Mineral tehnika racing team i treći Fuel Set.