Riječki autoslalom 2011

Tomislav Šepić (AK Rijeka)

U subotu 01.listopada na legendarnoj Prelučkoj stazi starta „14. Riječki Autoslalom”  u organizaciji AK Rijeka. Natjecanje se boduje za Prvenstvo hrvatske u autoslalomu, a svoj nastup je prijavilo 55 natjecatelja. Utrka će se odvijati na asfaltnoj podlozi, na dionici javne ceste Ţ – 5051, Opatija- Rijeka, sa startom na Preluku u smjeru Rijeke. Pristup do Parka vozača je iz smjera Opatije, a duljina staze je 1.130 metara.
U jutarnjim satima – od 9,00 do 10,15 na rasporedu je trening dok je prva vožnja predviđena već u 11,30 sati. Odmah po završetku treće vožnje, organizator je svim sudionicima natjecanja omogućio još jedno odmjeravanje snaga – natjecanje na stazi Kartodroma Rijeka – Preluk, na kojoj će po završetku biti i podjela nagrada za najuspješnije slalomaše.

LISTA PRIJAVA

Radi održavanja utrke u subotu, 1. listopada 2011.g. u vremenu od 7,30 do 18,30 sati biti će zatvorena za javni promet dionica od raskrsnice iz smjera Opatije (tzv. Opatijski zavoj) do raskrsnice iz smjera Rijeka (tzv. Riječki zavoj), tj. donju priobalnu prometnicu na Preluku.

Lokalno prometovanje biti će dozvoljeno:
-iz smjera Opatije – do Preluka (ulaz u zonu tehničkog pregleda, te
parkiralište uz more) i
-iz smjera Rijeke do ulaza u zonu parkirališta Restauranta (ex) VIOR
(Kostabela).