Robert Bradarić - AK Solin

Robert Bradarić - AK Solin (foto:Facebook)

Za vozače brdskih utrka ovog vikenda nema predaha. Nakon odrađenog prošlotjednog otvorenja sezone u Skradinu, na redu je nova borba za bodove.
14. i 15. Svibnja SAK Split organizira natjecanje pod nazivom  14. Nagrada Malačke Sv. Dujam 2011. koje će se odvijati na stazi Malačka dužine 5.200 metara. Natjecanje se osim Prvenstva Hrvatske boduje i za Međunarodno regionalno prvenstvo Hrvatske, Međunarodno regionalno prvenstvo povijesnih automobila i Regionalno prvenstvo Hrvatske regije Jug.
Prijavljeno je sedamdeset natjecatelja iz čak devetnaest hrvatskih klubova te jedan iz Mađarske – pobjednik prvog ovogodišnjeg natjecanja u kategoriji  II Laszlo Szasz u Formuli Reynard. U kategoriji  I nedodirljivi Siniša Krainc (AK Klek) dobiva konkurenciju u Robertu Bradariću (AK Solin), što je svakako garancija oštrih borbi za sam vrh poretka.
Natjecanje počinje u subotu 14.05.2011. u 8.00 sati tehničkim prijamom i verifikacijom natjecatelja dok treninzi na startaju u 12.30 sati. Start prve od dvije bodovne utrke predviđen je u nedjelju 15.svibnja.2011. u 12.00 sati.

LISTA PRIJAVA

Ivan Stričević - SAK Split

Na domaćem terenu - Ivan Stričević - SAK Split (foto:Facebook)