1.RALLY SHOW SANTA DOMENICA, 27. i 28. studenog 2010.

U organizaciji AKK Sveta Nedelja ovoga vikenda startati će 1.RALLY SHOW SANTA DOMENICA. Ovo iznimno atraktivno natjecanje sastoji se od osam brzinskih ispita ukupne dužine 32 km na isključivo makadamskoj podlozi.
Natjecanje započinje u subotu 27.studenog u 12,00 fakultativnim (neobaveznim) tehničkim pregledom i verifikacijom natjecatelja. Sa početkom u 18,00 sati istoga dana na rasporedu je također neobavezan ceremonijalni start posada na Trgu Ante Starčevića u Svetoj Nedelji. Na dan utrke, u nedjelju 28.studenog, tehnički pregled i verifikacija predviđeni su u jutarnjim satima od 7,30 do 9,00.
Start prve posade na prvom brzinskom ispitu prvog rally showa Santa Domenica na rasporedu je u 10,30 sati u Savršćaku. Od 12,00 do 13,00 sati odvijati će se promotivne vožnje gledatelja i medija, dok se cilj prvog vozila očekuje u 16,30 sati. Osim klasičnog natjecanja sa mjerenjem vremena, ocjenjivati će se i najatraktivniji prolaz i najdulji skok na brzinskom ispitu .
Na internet stranicama AKK Sveta Nedjelja www.akk-svetanedelja.com nalaze se detaljne informacije o položaju brzinca, atraktivnih mjesta za gledatelje, te mogućnostima za prijavljivanje na natjecanje koje je moguće do samog dana utrke. Posljednja informacija govori o 35 dosada prijavljenih posada, što znači da bi broj natjecatelja do nedjelje mogao premašiti od organizatora očekivanih 40. Važno je napomenuti kako za ovo natjecanje nije potrebna vozačka licenca izdana od hrvatskog auto i karting saveza, kao ni homologirana oprema vozila i vozača, pa čak ni registrirano vozilo budući da će cesta na kojoj se natjecanje odvija biti zatvorena za sav promet. Zato ako posjedujete vozačku dozvolu, automobil i opremu sa isteklom homologacijom i želju za natjecanjem, pojavite se ovoga vikenda u Svetoj Nedelji i 1.Rally Show Santa Domenica može početi.