Osim utrke, vozači i gosti organizatora moći će voziti grobničkom stazom

Osim utrke, vozači i gosti organizatora moći će voziti grobničkom stazom

Nakon što je zbog golemih količina snijega odgođena posljednja utrka kupa Hrvatske u kronometru, koja se trebala održati 19. prosinca na Grobniku, organizatori AK Ri autosport i AK Skok racing najavili su novi termin – 16. siječnja.

Na listi prijava upisano je 56 natjecatelja iz 14 hrvatska kluba. Osim za kup Hrvatske, natjecanje pod nazivom “Nagrada RI-SKOK 2011.” boduje se za Prvenstvo regije Zapad i Prvenstvo Istarske rivijere.

Utrka će se održati na kratkoj improviziranoj stazi dugoj oko 580 metara u blizini Parka vozača autodroma. Službeno otvorenje, nakon jutarnjeg treninga, na rasporedu je u 10,45, a prva vožnja u 11 sati. Sve tri vožnje trebale bi biti okončane do 14 sati, nakon čega slijedi sjednica žirija i proglašenje pobjednika.

TRENUTNI POREDAK

LISTA PRIJAVA

SKICA STAZE

U sklopu utrke – tradicionalni “Together to win”

Autoklub “Skok racing” iz Brtonigle nastavlja sa višegodišnjom tradicijom i paralelno s utrkom, s početkom u 11 sati na automotodromu Grobnik ( glavna staza ) organizira susret pod nazivom “Together to win” kojim uobičajeno zaključuje sportsku sezonu. U sportskim automobilima kojima raspolažu članovi ovog istarskog kluba glavnom stazom voziti će pored licenciranih vozača i predstavnici sponzora i medija, a uz prigodni domjenak najboljima će biti dodijeljena posebna priznanja. Ujedno će, po okončanju posljednjeg bodovnog natjecanja “Nagrada RI-Skok 2011.” proglasiti najuspješniji Prvenstva Istarske rivijere u kronometar vožnji čiji je nositelj već 15 godina upravo Autoklub “Skok racing”. (M.Krpan)