Karting arena Zagreb

Pobjednički - Team Sisak

Peto timsko karting endurance natjecanje amaterskih vozača održano je u srijedu na stazi Karting Arene Zagreb. Ovoga puta pobjedu je odnio Team Sisak, drugo mjesto osvojio je Team Moje Zrno, a treće Javorina Racing Team. Endurance je dvostano timsko natjecanje strategije, brzine i izdržljivosti. Tijekom dvosatne utrke četiri vozača iz tima izmjenjuju se svakih 15 minuta, a pobjednički je onaj tim koji odvozi najveći broj krugova.

Karting arena Zagreb

Uzbudljiva timska nadmetanja

Na 5. Zagreb Endurance natjecanju sudjelovali su i poznati međunarodni rally vozači Tibor Pinter (Srbija), Goran Popović (Hrvatska), te Andrej Jereb i Tomaž Kaučić (Slovenija), dok je glavni sudac utrke bio poznati automobilist Juraj Šebalj.

Osim timskih Endurance natjecanja, Karting Arena Zagreb biti će sudionik i partner IRKC 2012 (International Rental Karting Championship 2012) koje organizira Sportsko Karting Udruženje BEOKART. Prvi susret nacionalnih timova održati će se u Beogradu. 2. i 3. lipnja 2012., drugi susret biti će u kolovozu u Bugraskoj, a posljednji u studenom 2012. u Karting Areni Zagreb.