Nastavak sjajnih rezultata u eropskom karting prvenstvu - Martin Kodrić

Nastavak sjajnih rezultata u eropskom karting prvenstvu - Martin Kodrić

U drugoj ovogodišnjoj utrci WSK Euro Serije u Val D’Argentonu Martin Kodrić je osvojio gotovo sve što se osvojiti dalo. Ostvario je 7. mjesto u kvalifikacijskom treningu i time ušao u Superpole utrku, utrku koju vozi 12 najbržih vozača prema vremenima kvalifikacijskog treninga i došao do pobjede! Zatim su uslijedile kvalifikacijske utrke u kojima je osvojio 3. i  2. mjesto te dva puta pobijedio.

Martin Kodrić

Na kvalifikacijskim utrkama dva puta pobijedio, te u A finalu.

Briljantnim vožnjama osvojio je i prvu startnu poziciju za A finale, u kojem je također pobijedio. S prve startne pozicije je startao i u finalnoj utrci i vodio do samog kraja, no pobjeda je skliznula kroz prste u posljednjem krugu. Pobjedu tako odnosi Talijan Lonardi , dok je treće mjesto zauzeo Španjolac Palou, koji je trenutno vodeći u poretku WSK Euro Serije. Drugo mjesto drži Lonardi, treće Britanac Ilott, a Martin Kodrić je na četvrtom mjestu  ukupnog poretka.

Slijedeća utrka ovog prvenstva na rasporedu je od 20. do 24.lipnja, no prije toga Martin će nastupiti u utrci Prvenstva Britanije sljedećeg vikenda.