HUMANITARNA UTRKA: AK Trogir za Palčiće prikupio tri tisuće kuna

Na utrku se odazvalo 43 natjecatelja

Humanitarna utrka u organizaciji auto kluba Trogir, održana minulog vikenda s ciljem pomoći kluba roditelja nedonoščadi Palčići, u potpunosti je uspjela. sav prihod od startnina, ukupno preko tri tisuće kuna, AK Trogir će donirati Klubu roditelja neodonoščadi kako bi ih podržao u njihovom širenju svijesti o prijevremeno rođenoj djeci, na čemu im je posebno zahvalila voditeljica splitske podružnice Maja Paladino-Agatić.

HUMANITARNA UTRKA: AK Trogir za Palčiće prikupio tri tisuće kuna

Sav prihod od startnina donirat će se za pomoć najmanjima

Utrka se održavala na donjem parkiralištu Brodotrogira, vozila se s jednim automobilom s mjerenjem vremena, a ukupno 43 vozača i vozačica natjecali su se u kategorijama “Amateri”, “Licencirani vozači”, “Juniori”, “Veterani” te “Vozačice”. Iako je rezultat u ovom događaju bio manje važan od sudjelovanja s ciljem pomoći najmanjima, spomenut ćemo kako je najbrži bio Ivan Batalić odvezavši u Ford Fiesti zadanu trasu staze za 45,81 sek.

HUMANITARNA UTRKA: AK Trogir za Palčiće prikupio tri tisuće kuna

Lijepi pehari za najbrže

Nakon utrke AK Trogir pripremio je medalje za sve koji su sudjelovali i male Palčiće te pehare za najbolje vozače u pojedinim kategorijama. Događaj je okončan ručkom u organizaciji DVD Trogir za sve koji su sudjelovali u projektu.

HUMANITARNA UTRKA: AK Trogir za Palčiće prikupio tri tisuće kuna

Palčić gore za Palčiće, ali i za AK Trogir

Kapa dolje humanoj gesti auto kluba Trogir. Svaka vam čast.

Inače, svi koji žele pomoći udruzi Palčići i njihovoj trenutnoj akciji„Palčić gore!“ (http://szssplit.hr/humanitarna-akcija-palcic-gore/) koja traje  do 17. studenog 2012. mogu to učiniti izravnim uplatama na žiro račun Societe Generale – Splitska banka d.d: 2330003-1552050516, ili pozivom na humanitarni broj telefona 060 9098 i jednim pozivom donirati pet kuna.