Hotel “Olympia” u Vodicama treću će godinu za redom ugostiti najuspješnije sudionike automobilističkih natjecanja u sezoni 2011. što su održana u okviru prvenstava raspisanih od Hrvatskog auto i karting saveza. Svečanost se održava u subotu 28. siječnja 2012. godine s početkom u 19 sati.
Dodijeliti će se 373 priznanja za osvojena prva, druga i treća mjesta pojedinačno, ekipno ili timski u  disciplinama državnog prvenstva na kružnim i brdskim stazama, auto rallya, autocrossa, ocjenskog auto rallya i autoslaloma, te kupa u kronometar vožnjama. Proglasiti će se i pobjednici Međunarodnog regionalnog prvenstva Hrvatske na brdskim stazama i u auto rallyu. Pored hrvatskih automobilista na svečanosti u Vodicama se očekuje i  14 dobitnika iz inozemstva u okviru Međunarodnog regionalnog prvenstva Hrvatske i to vozači iz Austrije, Češke, Slovačke, Slovenije i Mađarske.
Posebnu pažnju plijeni 30 posebnih priznanja među kojima treba izdvojiti jednu Dijamantnu kacigu HAKS-a što se dodjeljuje za tri osvojene Zlatne kacige koje pripadnu prvaku tijekom tri uzastopne sezone ili pet sa prekidima. Zlatnih trofeja dodijeliti će se osam, a za klupske uspjehe pet Zlatnih plaketa HAKS-a. Biti će tu i posebnih priznanja Upravnog odbora i OAŠ-a HAKS-a za izuzetan doprinos promociji hrvatskog automobilističkog sporta, ali dva vozača i jedna vozačica ponijeti će i laskavu titulu naj- automobiliste. Tijekom večeri dobitnike priznanja i goste zabavljati će zagrebačka glazbena grupa “Euroart band”.