31. Buzetski dani

Očekuje se oko četiri tisuće navijača na Komuščici (K.Tadijić)

Uz opsežne pripreme AMK Buzet, organizatora buzetske brdske utrke, koji 31. puta zaredom vrijedno rade na pripremi vrhunske sportske manifestacije, za organizaciju vruće atmosfere na najpoznatijem zavoju u Hrvatskoj brine se skupina navijača koji su nam najavili poseban spektakl. Jedan od njih je Saša Vujović, zaslužan za nastavak tradicije bakljadi na Komušćici.

31. Buzetski dani

Spektakularni doček vozača (K.Tadijić)

– Ove godine, osim desete obljetnice europske utrke, slavimo 20 godina zavoja Komušćica i napravit ćemo veliki spektakl, koji će se odvijati tijekom cijele utrke, a naročito pri povratku vozača, kada ih očekuju baklje, dimne zavjese,… Očekujemo oko četiri tisuće ljudi na zavoju, a u našem navijačkom “stožeru” bit će nas oko 500.
Ono što želim naglasiti jest da ćemo ovu godinu posvetiti Daliboru Brgodacu, pokretaču navijačke atmosfere na Komuščici, koji je nažalost iznenada preminuo prije nekoliko mjeseci. Imamo dakle veliku motivaciju za napraviti spektakl i pozivamo ljubitelje automobilizma da nam se pridruže u što većem broju, izjavio je Vujović.