Na kružnoj stazi Ušće u centru Beograda u subotu 25.08. održano je autoslalom natjecanje pod nazivom “Nagrada Beograda – Ušće 2018” koje se osim za  otvoreni Šampionat Republike Srpske bodovalo i za prvenstvo Centralno Europske Zone (CEZ).

UKUPNI POREDAK – Nenad Damarija(2), Martin Bognar(1) i Dario Mučnjak(3)

Na natjecanju je nastupilo 65 natjecatelja a osim domaćih nastupili su vozači iz Mađarske i Hrvatske te Bosne i Hercegovine. Boje “Lijepe naše” branili su Iva i Nenad Damarija (AK Pula-Rovinj) te Dario Mučnjak , Antun i Goran Laušin  (SAK Samobor).

Martin Bognar /foto:Borko Turudić Botphoto

Na novo asfaltiranoj staz na kojoj se vozi i popularna kružna utrka na Ušću organizatori su postavili zanimljiv i dinamičan poligon koji je našim vozačima odgovarao te su postigli zapažene rezultate.

VOZAČICE – Zorana Ilić(2), Iva Damarija(1),Ana Nikolić(3)

U ukupnom plasmanu Nenad Damarija zauzeo je drugo mjesto iza Mađara Martina Bognara , a na treće se plasirao Dario Mučnjak. Iva je zauzela sedmu poziciju ukupnog poretka te prvu u konkurenciji vozačica. U diviziji 2 za CEZ Nenad i Iva osvojili su drugo i treće mjesto dok je prvo mjesto divizije 3 zauzeo Dario Mučnjak.

Damarija/foto:Borko Turudić Botphoto