Sedam generalki u džepu - Nino Andrejević (K. TADIJIĆ)

Sedam generalki u džepu – Nino Andrejević (K. TADIJIĆ)


Članovi AK Opatija ukupni su pobjednici Prvenstva Hrvatske u autoslalomu među klubovima. Kratak je to rezime sezone koju je obilježio odlični Nino Andrejević uzevši “generalku” na čak sedam od devet ovogodišnjih natjecanja. Andrejević je ujedno osvojio i prvo mjesto grupe III i time si osigurao naslov državnog prvaka.
Dario Ružić

Sjajna sezona – Dario Ružić (K.TADIJIĆ)


Istim ishodom, ali u puno neizvjesnijoj borbi naslov državnog prvaka osvojio je i Dario Ružić u grupi II – sprint automobila.

Valja napomenuti i vrhunske rezultate Jurice Ružića koji je osvojio prvo mjesto u klasi jedan, već spomenuti Dario Ružić (prvi u klasi 6) i Nino Andrejević (prvi u klasi 7) te Marin Jurčić prvoplasirani klase 9.

U konkurenciji vozača do 23 godine prvo mjesto je osvojio Nino Andrejević ispred klupskog kolege Lea Rudana (3. mjesto klase 1).

Velikom uspjehu kluba i povratku pehara za najbolji klub na Kvarner nakon punih sedam godina doprinijeli su svojim rezultatima kroz sezonu i Aljoša Kinkela, Zlatko Kik (3. mjesto klase 4), Elvis Puž, Marko Gebauer, Tihomir Pašić i Sandi Andrejević.