foto: arhiva racing.hr

foto: arhiva racing.hr

Najuspješniji automobilisti Regije Zapad i Primorsko goranske županije u natjecateljskoj sezoni 2010. biti će nagrađeni u petak 25.02.2011. u Rijeci. Proglašenje ce se održati u prizemlju zgrade „Transadria“ na adresi Riva Boduli 1, sa početkom okupljanja predviđenim u 18,30.
Budući da je do današnjeg dana stigao tek neznatan broj prijava, organizatori podsjećaju nagrađene vozače na obvezu obavijesti o svojem dolasku i uplati večeru za sebe i pratnju najkasnije do ponedjeljka 21.02.2011.
– Jedino osobe uz uplaćenu donaciju imati ce sigurno mjesto u sali, a obzirom na ograničen broj ovim vas putem pozivamo da žurno rezervirate i uplatite donaciju kako bi nam pomogli u našim nastojanjima za kvalitetnom organizacijom. Nažalost, moramo vas izvijestiti da bez rezervacije i uplaćene donacije nećemo biti u mogućnosti osigurati vam mjesto u sali. Očekujući vaše razumijevanje, ovime vas izvještavamo kako je krajnji rok za predmetno 21.02.2011. godine. – stoji u obavijesti organizatora proglašenja.

POZIV NA PROGLAŠENJE