Matthew Oleksowicz i Andrew Obrebowski

Spremni za lov na EP bodove - Matthew Oleksowicz i Andrew Obrebowski

Poljska posada Matthew Oleksowicz i Andrew Obrebowski završila je testiranje svoje natjecateljske Ford Fieste S2000 i odradila trening.
– Staze su brze, a površina čista. Naravno, ponegdje sklizak asfalt može iznenaditi iako je suho, ali podloga mi definitivno odgovara. Zadovoljni smo što je vrijeme predivno, sunce sija, nema kiše – spremni smo, kazao je Matt Oleksowic.
Nakon prvog kruga Europskog prvenstva Matt Oleksowicz je sedmi u poretku, stoga ima veliku želju za osvajanjem što bolje pozicije, a time i bodova za nastavak.
– Konkurencija je velika, jer osim lokalnih vozača,čak 16 momčadi natječe za EP bodove. Teško je predvidjeti ishod,obzirom da se uspjeh sastoji od mnogih faktora.Prošle godine smo vozili vrlo dobro, nadamo se da ćemo ponovo, optimističan je Oleksowicz.
On i njegov suvozač na 37. Croatia rallyu zauzeli su visoko četvrto mjesto generalke.
– Mislim da smo dobro pripremljeni. Atmosfera je vruća. Impresioniran sam parkom vozača, obzirom da smo smješteni unutar pješačkih zona, što je sjajno za promociju sponzora ali i za opći dojam. Također, raduje me Preluk, ondje će biti oktanski spektakl za ljubitelje rallya, zaključio je suvozač Obrebowski.

VIDEO

ONBOARD VIDEO