3.RACING EXPO 2011.

3.RACING EXPO 2011., Gračišće, 5.veljače 2011.

Treći sajam trkaćih automobila, motocikala i prateće industrije pod nazivom “3.Racing Expo 2011.” održat će se u subotu, 5. veljače u Gračišću, pitoresknom istarskom gradiću nedaleko od Pazina.

3.RACING EXPO 2011.

Idealna prilika za nabavku trkaćeg asortimana ispod cijene

Riječ je o jedinstvenoj manifestaciji takve vrste u Hrvatskoj koja pruža priliku tvrtkama koje se bave prodajom trkaće opreme i dijelova za upoznavanje s novih potencijalnim kupcima, ali pomaže i automobilistima, odnosno motociklistima da jednostavnije prodaju rabljene dijelove, vozila i opremu.

3.RACING EXPO 2011.

Od rukavica do - cijelih vozila

Posljednje dvije godine sajam je nosio naziv “Racing Buvljak” i održavao se u Buzetu, no od ove godine nositelj projekta je novoosnovani portal Racing.hr na potpuno novoj lokaciji, pa je stoga i ime novo.

Osim tvrtki koje će za simboličnu cijenu na raspolaganju imati šator smješten na rukometnom igralištu u centru, na “3.Racing Expo” susretu predstavit će i klubovi koji u tekućoj godini planiraju organizirati natjecanja. Fizičkim osobama bit će omogućen besplatan prostor za izlaganje. Sajam započinje s  radom u sedam i završava u 16 sati.

Detalji o izlaganju dostupni su ovdje